Υλικά συνταγής:
– 3 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
– 1 φλιτζάνι τσαγιού ταχνίνι
– 2 κουταλιές της σούπας μέλι
– 2 κουταλιές του γλυκού μπέικιν
– 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού χλιαρό νερό
– 1 φλιτζάνι καρύδια
– 1/2 φλιτζάνι σταφίδες
– 1/2 φλιτζάνι μαρμελάδα πορτοκάλι
– 2 κουταλιές της σούπας μέλι
– Ανθόνερο
– Άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση συνταγής:
– Αφού κοσκινίσω το αλεύρι και το μπέικιν τα βάζω σε ένα μπολ μαζί με το ταχίνι, το μέλι, το χλιαρό νερό και ανακατεύω να γίνει μια μαλακή ζύμη.
– Πλάθω σε μπαλίτσες τις οποίες ανοίγω με πλάστη και βάζω στη μέση γέμιση. Τα κλείνω σαν μισοφέγγαρα και τα βάζω σε λαδόκολλα οπού ψήνω στους 180 βαθμούς για μισή ώρα.
– Όταν τα βγάλω,τα ραντίζω με ανθόνερο και τα πασπαλίζω με τη ζάχαρη άχνη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου