Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023

Κορμός με κρέμα τυριού και προσούτο

Υλικά

600 γρ τυρί κρέμα

100 γρ φέτα (μαλακή)

1 κουταλιά του γλυκού πάπρικα καπνιστή

4 κουταλιές της σούπας φρέσκα ψιλοκομμένα μυρωδικά (βασιλικό, ρίγανη, θυμάρι, δεντρολίβανο)

6 φέτες προσούτο


Εκτέλεση

Σε ένα μπολ λιανίζουμε τη φέτα

Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά

Απλώνουμε τις φέτες από το προσούτο πάνω σε μεμβράνη, παράλληλα τη μια δίπλα στην άλλη

Βάζουμε το μείγμα του τυριού στη μια άκρη του προσούτο

Τυλίγουμε το προσούτο γύρω από το τυρί και κλείνουμε την μεμβράνη στις άκρες σαν καραμέλα

 

Βάζουμε στο ψυγείο και το αφήνουμε εκεί για 2 τουλάχιστον ώρες πριν σερβίρουμε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου