Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Το έξυπνο κόλπο για να καθαρίζετε τα τάπερ σας σε χρόνο ρεκόρ

 Τα τάπερ είναι απαραίτητα για την αποθήκευση τροφίμων, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να καθαριστούν, ειδικά αν έχουν πολλούς λεκέδες από φαγητά. 

Μια γυναίκα μοιράστηκε στο TikTok ένα απλό κόλπο που έμαθε από τη γιαγιά του συντρόφου της, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην αφαίρεση ακόμη και των πιο επίμονων λεκέδων από τα δοχεία φαγητού σας.

Στο λογαριασμό της @ariganja στο TikTok, η Arianna Clelline δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο

παρουσιάζει το κόλπο που έμαθε από την γιαγιά του συντρόφου της για πεντακάθαρα τάπερ. Το βίντεο με τίτλο «Το καλύτερο hack που έμαθα ποτέ» συγκέντρωσε πάνω από 659.000 προβολές. Πράγματι, το λερωμένο δοχείο φαγητού που χρησιμοποιούσε η Arianna, με τον τρόπο αυτό, καθάρισε μέσα σε λίγα λεπτά. Το μόνο που χρησιμοποιεί είναι σαπούνι για τα πιάτα και μία χαρτοπετσέτα.

Για να εφαρμόσετε αυτό το κόλπο ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Γεμίστε το λερωμένο τάπερ μέχρι τη μέση με ζεστό νερό.
  • Στη συνέχεια, προσθέστε μια δόση σαπουνιού πιάτων και σκίστε μια χαρτοπετσέτα σε κομμάτια.
  • Βάλτε τα κομμάτια χαρτοπετσέτας στο δοχείο και κλείστε το καπάκι.
  • Κουνήστε το δοχείο για λίγα λεπτά και οι λεκέδες θα πρέπει να έχουν φύγει.

 

Αυτό το κόλπο είναι αποτελεσματικό επειδή το σαπούνι πιάτων και η χαρτοπετσέτα απομακρύνουν τα υπολείμματα τροφίμων και τα έλαια που προκαλούν τους λεκέδες. Η χαρτοπετσέτα βοηθά επίσης να τρίψετε τα υπολείμματα τροφίμων από το πλαστικό.


Το συγκεκριμένο κόλπο είναι ένας εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να καθαρίσετε τα λερωμένα τάπερ σας. Είναι επίσης φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς βοηθά στη μείωση των πλαστικών αποβλήτων.

Δείτε επίσης: Tα τέσσερα πράγματα που κοιτούν οι κλέφτες πριν ανοίξουν ένα σπίτι

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου