Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Το απλό κόλπο για πεντακάθαρα παράθυρα αυτοκινήτου χωρίς στίγματα, σύμφωνα με ειδικούς στον καθαρισμό

Ειδικοί στον καθαρισμό αποκαλύπτουν ένα έξυπνο κόλπο για πεντακάθαρα παράθυρα αυτοκινήτου χωρίς λεκέδες. Είναι η ιδανική λύση για τις καλοκαιρινές σας διαδρομές. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα απλό υλικό που υπάρχει στην κουζίνα σας.

Καθώς ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο ζεστός, οι οδηγοί ετοιμάζονται για εκδρομές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ωστόσο, η προοπτική να απολαύσετε τη θέα και να τραβήξετε όμορφες

φωτογραφίες μέσα από παράθυρα με λεκέδες μπορεί να χαλάσει τη χαρά οποιασδήποτε διαδρομής. Για να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα, η εταιρεία καθαρισμού Southampton Gutters αποκάλυψε μια οικονομική λύση για πεντακάθαρα παράθυρα.

Η απλή λύση για πεντακάθαρα παράθυρα αυτοκινήτου

Σύμφωνα με τους ειδικούς καθαρισμού, το μυστικό συστατικό για πεντακάθαρα παράθυρα αυτοκινήτου είναι το λευκό ξύδι. Οι ειδικοί αναφέρουν: «Αναμειγνύοντας ένα μέρος λευκό ξύδι με δέκα μέρη νερό δημιουργείτε ένα οικολογικό καθαριστικό διάλυμα που κάνει τα παράθυρα να λάμπουν χωρίς επικίνδυνα χημικά προϊόντα».

Παράλληλα όμως προειδοποιούν: «Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε λευκό ξύδι, επειδή είναι λιγότερο πιθανό να αφήσει ορατά σημάδια στις επιφάνειες που καθαρίζετε σε σύγκριση με το ξύδι βύνης».


Εναλλακτικές λύσεις καθαρισμού για τα τζάμια του αυτοκινήτου

Οι ειδικοί στον καθαρισμό πρότειναν επίσης μια σειρά από άλλες οικονομικές εναλλακτικές λύσεις που αφήνουν τα παράθυρα του αυτοκινήτου πεντακάθαρα, όπως:

  • υγρό πιάτων,
  • εφημερίδα,
  • πανιά μικροϊνών και
  • μαύρο τσάι.

 

Ο Dean May, ιδιοκτήτης της Southampton Gutters, δήλωσε: «Αυτές οι οικολογικές τεχνικές καθαρισμού παραθύρων όχι μόνο προστατεύουν το περιβάλλον αλλά επιτρέπουν σε όλους να καθαρίσουν τα παράθυρα σαν επαγγελματίες». Πρόσθεσε ότι αυτές οι μέθοδοι θα επέτρεπαν στους οδηγούς και τους επιβάτες να απολαύσουν πιο καθαρή θέα και μια πιο όμορφη διαδρομή «όλο το καλοκαίρι».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου