Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Συναγρίδα με άσπρη σάλτσα

ΥΛΙΚΑ για 6 άτομα

6 φέτες συναγρίδας

2 καρότα ψιλοκομμένα

σέλινο

2 κρεμμύδια χοντροκομμένα

2 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάοερ

150 γρ. μαργαρίνη

χυμό 1 λεμονιού

αλάτι- πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Καθαρίζετε το ψάρι΄, το αλατοπιπερώνετε και το βάζετε σε ένα μέτριο ταψί περιχύνοντα ς το με το χυμό λεμονιού και λίγη μαργαρίνη.

 2.Αφού προσθέσετε τα χορταρικά και ανάλογο νερό, σκεπάζετε με βρεγμένη λαδόκολα και ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 25 λεπτά.


3, Αφού ψηθεί το ψάρι, στραγγίζετε το μισό ζουμί σε ένα κατσαρολάκι και αφήνετε να πάρει μια βράση. Το δένετε με το κορν φλάουρ ανακατεύοντας να μην σβωλιάσει.

4. Σερβίρετε το ψάρι περιχύνοντας με τη ζεστή σάλτσα και το γαρνίρετε με τα χορταρικά.

Δείτε επίσης: Νίκησες ζωή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου