ΥΛΙΚΑ
1/2 δόση ζύμη για κρουασάν ( Δείτε τη συνταγή εδώ)
12 βερίκοκα κομμένα στη μέση
60 γρ. αμύγδαλα σκόνη
200 γρ. τυρί κρέμα
50 γρ. ζάχαρη άχνη
2 κουταλιές της σούπας Grand Marnier
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ετοιμάζουμε τη ζύμη για τα κρουασάν ( Δείτε τη συνταγή εδώ), και την ανοίγουμε σε φύλλο
Κόβουμε σε ορθογώνια κομμάτια. Βάζουμε στο κέντρο δυο μισά βερίκοκα καλά στραγγισμένα και πασπαλίζουμε με αμύγδαλα.
Διπλώνουμε τις 4 άκρες της ζύμης και τα ψήνουμε μέχρι να φουσκώσουν,
Ετοιμάζουμε το γλάσο ανακατεύοντας το τυρί με την άχνη και το Grand Marnier μέχρι να ομογενοποιηθούν. Περιχύνουμε τα κρουασάν με το γλάσο αφού κρυώσουν.
ΤΙΠ: Για ευκολία μπορούμε να αγοράσουμε έτοιμη ζύμη για κρουασάν
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου