ΥΛΙΚΑ
1 κιλό γάβρο
2 αυγά
6 σκελίδες σκόρδο
1 μέτριο κρεμμύδι
4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
λίγο μαϊντανό
αλάτι-πιπέρι
λίγη ρίγανη
λάδι για τηγάνισμα
αλεύρι για τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τον γάβρο και αφαιρούμε το κόκαλο.
Βάζουμε τα φιλέτα σε λεκάνη και προσθέτουμε ψιλοκομμένα το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον μαϊντανό, το μουσκεμένο ψωμί, τα αυγά χτυπημένα, τη ρίγανη και αλατοπίπερο.
Περνάμε από τη μηχανή του κιμά και βάζουμε το μείγμα σκεπασμένο στο ψυγείο για 2 ώρες.
Πλάθουμε κεφτέδες, τους αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Δείτε επίσης: Η Αμερικάνα (Χρονογράφημα)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου