ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2-3 ώριμες ντομάτες
2-3 γαρίφαλα
φλούδα από 1 πορτοκάλι
1 ποτήρι του κρασιού μαυροδάφνη
1 κιλό χοντρά μακαρόνια (Νο5)
1 φλυτζάνι τυρί τριμμένο
2 φλυτζάνια μαγειρική μαργαρίνη
αλάτι- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μαραίνουμε το κρεμμύδι με μαργαρίνη για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το κρέας, ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε τις ντομάτες ψιλοκομμένες, τη φλούδα πορτοκαλιού, τα γαρίφαλα, αλάτι- πιπέρι και το ανάλογο νερό και αφήνουμε να βράσουν 1 1/2 ώρα.
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες, σουρώνουμε και τα σωτάρουμε με τη μαργαρίνη.
Σερβίρουμε τα μακαρόνια με το κρέας και τριμμένο τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου