ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλό μπακαλιάρο
1 κιλό κολοκύθια
1/2 κιλό γάλα
200 γρ. ρύζι
1 1/2 φλυτζάνι τριμμένο κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα
1/2 φλυτζάνι μαύρη σταφίδα
1 ρόδι
250-300 γρ. αλεύρι
βούτυρο, λάδι
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξαλμνυρίζουμε από την προηγούμενη τον μπακαλιάρο.
Τον ψιλοκόβουμε και κόβουμε και τα κολοκύθια λεπτά φετάκια. Προσθέτουμε το γάλα.
Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το ρύζι, το τυρί, τις σταφίδες, το ρόδι, το βούτυρο και το λάδι και τέλος το αλεύρι.
Ανακατεύουμε και βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου