ΥΛΙΚΑ
2 μαρούλια
5 ματσάκια κρεμμυδάκια
12 αυγά
δυόσμος, άνηθος
αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο ή βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα μαρούλια και τα κρεμμυδάκια.
Τα καβουρντίζουμε με το λάδι ή το βούτυρο, προσθέτουμε αλάτι και αφήνουμε να βράσουν, ρίχνοντας λίγο νερό, ώστε όταν βράσουν να μην έχει απομείνει καθόλου υγρό.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, δυόσμο και άνηθο ψιλοκομμένα.. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να κρυώσουν τελείως.
Σπάμε τα αυγά στην κατσαρόλα και τα ανακατεύουμε με τα χορταρικά..
Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι και βάζουμε το μείγμα στο φούρνο, που έχουμε προθερμάνει καλά στους 250 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου