Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

ΜΥΣΤΗΡΙΟ: Οι περιπτώσεις των James Stokes και Reinhold Schmid, το 1957…

Ένα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο που έκανε την εμφάνισή του στον ουρανό του Νέου Μεξικού, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, στις αρχές Νοεμβρίου του 1957, προκάλεσε μυστηριωδώς το σταμάτημα των μηχανών των αυτοκινήτων.

Αυτά ανέφερε στις τοπικές Αρχές ένας ηλεκτρονικός μηχανικός ονόματι James Stokes, ηλικίας 42 ετών, ο οποίος προσέθεσε ότι το άγνωστο αντικείμενο που είχε σχήμα αυγού και πετούσε σε ύψος 3.000 μέτρων σε κοντινή απόσταση από την αεροπορική βάση του White Sands, προκάλεσε το σταμάτημα της μηχανής του αυτοκινήτου του, καθώς και άλλων

αυτοκινήτων.

Το περίεργο αντικείμενο, το οποίο αντιλήφθηκαν δέκα ακόμη οδηγοί των οποίων τα αυτοκίνητα σταμάτησαν, είχε μήκος περίπου 100 μέτρα και ύψος περίπου 30 μέτρα, ενώ βρισκόταν στον ουρανό 15 βαθμούς πάνω από τον ορίζοντα.

Μια άλλη περίπτωση που απασχόλησε την κοινή γνώμη τον Νοέμβριο του 1957, ήταν αυτή του Reinhold Schmidt, ενός ανθρώπου για τον οποίο όσοι τον γνώριζαν δήλωναν ότι ήταν σοβαρός και καθ’ όλα αξιόπιστος.

Ο Schmidt παρουσιάστηκε στην Αστυνομία στις 6 Νοεμβρίου του 1957, δηλώνοντας ότι το προηγούμενο βράδυ είχε εισέλθει σε ένα διαστημόπλοιο, το οποίο είχε προσγειωθεί στην πεδιάδα της Nebraska και συνομίλησε με τους επιβάτες του, τέσσερις άνδρες και δυο γυναίκες. Σύμφωνα με τον Schmidt, οι άγνωστοι μιλούσαν αγγλικά και γερμανικά και του δήλωσαν ότι “κάποτε θα μάθετε ποιοι είμαστε”.

 

Το διαστημόπλοιο έμοιαζε σαν αερόστατο. Οι επιβάτες του τον προσκάλεσαν να επιβιβαστεί και παρέμεινε για λίγα λεπτά μαζί τους. Αργότερα, το παράξενο σκάφος απογειώθηκε και εξαφανίστηκε ταχύτατα.

Πράκτορας του FBI που απεστάλη επί τόπου για να ερευνήσει σχετικά με την παράξενη κατάθεση του Schmidt, ανέφερε ότι είχε ανακαλύψει δυο ζεύγη ανδρικών ιχνών επί αμμώδους εδάφους τα οποία συναντώνταν με τα ίχνη ενός μόνο ανθρώπου. Τα τρία ζεύγη ιχνών προχωρούσαν ακολούθως μαζί και σταμάτησαν αιφνιδίως.

Δείτε επίσης: ΣΑΝ ΨΕΜΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ (ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ 56η συνέχεια. Η περίεργη διάσωση)

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 07/11/1957…

Από strangepress, ΦΩΤΟ Unsplash

Από το el.gr

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου