Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Επαγγελματίας καθαρισμού αποκαλύπτει: «Αυτά είναι τα 7 πράγματα που δεν θα είχα ποτέ στο σπίτι μου»

 Από «φωλιές» με ιστούς από αράχνες μέχρι «ανθυγιεινά» εξαρτήματα κουζίνας, μια επαγγελματίας στον καθαρισμό αποκάλυψε τα χειρότερα αντικείμενα που έχει συναντήσει σε σπίτια, στο πλαίσιο της δουλειάς της και εξήγησε γιατί πρέπει να τα αποφύγετε.

Αν έχετε κουραστεί να καθαρίζετε συνεχώς, ίσως είναι καιρός να αποχαιρετήσετε κάποια άχρηστα πράγματα. Μια επαγγελματίας στον καθαρισμό, γνωστή ως Clean With J στο διαδίκτυο, είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Ενώ η δημιουργός περιεχομένου συνήθως

δημοσιεύει οδηγούς και κριτικές προϊόντων στο TikTok, πρόσφατα αποκάλυψε τα πράγματα που δεν θα είχε ποτέ στο δικό της σπίτι επειδή κάνουν τη δουλειά της πολύ πιο δύσκολη από όσο πρέπει να είναι.

Τα 7 πράγματα που δεν θα είχε ποτέ στο σπίτι της μία επαγγελματίας καθαρισμού

  • Οι «φανταχτερές» θήκες οδοντόβουρτσας με πολλά διαμερίσματα: «Είναι τόσο δύσκολο και χρονοβόρο να καθαριστούν σε σύγκριση με μία κανονική θήκη».
  • Τα τεράστια παράθυρα ηλιοροφής, ενώ είναι υπέροχα για τον φωτισμό του σπιτιού, είναι μια άλλη κόκκινη σημαία: Η J τα χαρακτήρισε «έδαφος αναπαραγωγής για αράχνες» και υποστηρίζει ότι είναι εξαιρετικά «δύσκολα στο καθάρισμα».
  • Οι ξύλινοι πάγκοι στην κουζίνα φαίνεται επίσης να την ενοχλούν: «Υπάρχει κάτι σε αυτούς που δεν φαίνεται υγιεινό κατά τη γνώμη μου», είπε. «Επίσης, αν αφήσετε έναν λεκέ φαγητού να σκληρύνει πάνω σε αυτό, είναι 10 λεπτά από τη μέρα σας που δεν θα ξαναβρείτε».
  • Οι καθρέφτες στους διακόπτες: Παρά την κομψή τους εμφάνιση, η επαγγελματίας λέει ότι είναι δύσκολα στο καθάρισμα. «Είναι καλό γιατί μπορείς να δεις κάθε αποτύπωμα και συνειδητοποιείς πόσο βρώμικοι γίνονται οι διακόπτες», εξήγησε.
  • Περσίδες στα παράθυρα: Όσον αφορά το μπλοκάρισμα του ήλιου, η J κατακρίνει τις ενσωματωμένες περσίδες για τη συσσώρευση «αρκετής σκόνης» καθώς γρήγορα γίνονται «έδαφος αναπαραγωγής για αράχνες».
  • Η τοποθέτηση του κρεβατιού ακριβώς δίπλα στο παράθυρο: «Μπορεί να είναι μια ιδιότυπη [αντιπάθεια] για τους επαγγελματίες στον καθαρισμό αυτό, αλλά δεν θέλω να ανέβω στο κρεβάτι σας για να καθαρίσω το παράθυρο», είπε.

 

  • «Ο κανόνας μου είναι πάντα όχι ρούχα που φορέθηκαν σε εξωτερικούς χώρους στο κρεβάτι», επισημαίνει η ειδικός.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου