Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Το απλό κόλπο μιας μητέρας για τον καθαρισμό του στρώματος – Οι λεκέδες εξαφανίζονται μέσα σε λίγα λεπτά

 Ο καθαρισμός των στρωμάτων μπορεί να γίνει μια κουραστική αγγαρεία, ειδικά όταν οι λεκέδες διαπερνούν τα σεντόνια. 

Ευτυχώς, μια μητέρα μοιράστηκε μια εξαιρετική συμβουλή για την απλοποίηση της διαδικασίας. Με αυτό το έξυπνο κόλπο οι λεκέδες θα εξαφανιστούν μέσα σε λίγα λεπτά.

Το έξυπνο κόλπο για τον καθαρισμό του στρώματος

Οι επιφάνειες ύπνου μπορούν να γίνουν αντιαισθητικές με

διάφορους τύπους λεκέδων, από υγρά που έχουν χυθεί κατά λάθος μέχρι τους ενοχλητικές ραβδώσεις που αφήνει ένα προϊόν αυτομαυρίσματος (self-tan). Μπορεί τα στρώματα σας να φαίνεται κατεστραμμένα όταν λεκιάζονται, καθώς δεν μπορείτε απλά να τα βάλετε στο πλυντήριο ρούχων.

Ωστόσο, η Vicki Collis, αποκάλυψε μια “μεταμορφωτική” μέθοδο για να ανανεώσετε το στρώμα σας με οικονομικό τρόπο. Σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram, η Vicki περιέγραψε πώς κέρδισε τη μάχη ενάντια σε έναν επίμονο λεκέ που άφησε ένα ατύχημα της κόρης της. Πιστεύοντας ότι το στρώμα της είχε καταστραφεί, βρήκε μια συμβουλή για τον καθαρισμό των στρωμάτων στο διαδίκτυο και αποφάσισε να την δοκιμάσει. Το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από θαυματουργό. «Μπορώ μόνο να πω ότι είναι απίστευτο! Αλλάζει τα πάντα! Λειτουργεί σε όλους τους λεκέδες και είναι πολύ εύκολο να το δοκιμάσετε», είπε.

Στο βίντεο που μοιράστηκε στα social media, η Vicki χρησιμοποιεί 3 υλικά για να καθαρίσει το στρώμα της:

  • λευκό ξύδι
  • μαγειρική σόδα
  • υγρό σαπούνι πιάτων

Στη συνέχεια, αναμειγνύει τα συστατικά αυτά σε ένα μπολ μέχρι να δημιουργήσει μια πάστα και αφαιρεί εύκολα τους επίμονους λεκέδες από το στρώμα του κρεβατιού της με ένα πανί.

Τα σχόλια από τους χρήστες των social media για το κόλπο καθαρισμού του στρώματος

Το βίντεο της Vicki ενθουσίασε πολλούς χρήστες των social media καθώς οι λεκέδες εξαφανίστηκαν μπροστά στα μάτια τους. «Αφήστε το να στεγνώσει, καθαρίστε με την ηλεκτρική σκούπα το μείγμα σόδας και voila!», έγραψε η Vicki στην ανάρτησή της.

 

«Ωραίο! Αυτή είναι μια εξαιρετική συμβουλή για να αφαιρέσετε λεκέδες από στρώματα», έγραψε ένας χρήστης. «Φοβερό κόλπο», σχολίασε ένας άλλος χρήστης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου