ΥΛΙΚΑ
1 κιλό πατάτες
6 κουταλιές λάδι
1 κουταλιά λευκό κρασί
1 παντζάρι
2 κουταλιές ξύδι
μισό κουταλάκι μουστάεδα
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα και τις ξεφλουδίζουμε.
Τις κόβουμε στρογγυλές φέτες σε σαλατιέρα.
Βράζουμε το παντζάρι και το κόβουμε μικρά κομμάτια. Το προσθέτουμε στις πατάτες.
Περιχύνουμε με το κρασί.
Κτυπάμε το λάδι, τη μουστάρδα, το ξύδι και το αλατοπίπερο να γίνουν ένα μείγμα.
Περιχύνουμε τη σαλάτα λίγο πριν σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου