ΥΛΙΚΑ
1 κιλό σουπιές
1 κιλό μάραθα
200 γρ. τσακιστές πράσινες ελιές
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
αλάτι, πιπέρι
1 κουταλιά αλεύρι
1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε και βράζουμε τις σουπιές.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και τις κόβουμε κομμάτια.
Πλένουμε και κόβουμε το μάραθο και το βράζουμε.
Στραγγίζουμε και το βάζουμε σε κατσαρόλα.
Προσθέτουμε το λάδι, τα κρεμμυδάκια, τις ελιές χωρίς κουκούτσια αφού τις έχουμε βράσει προηγουμένως, το αλάτι και πιπέρι.
Βράζουμε μαζί για μισή ώρα και δένουμε με το αλεύρι διαλυμένο στο χυμό του λεμονιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου